Isnin, 10 Januari 2011

FACEBOOK AKAN DI HAPUSKAN




FACEBOOK AKAN DITUTUP PADA BULAN MAC????? 

Kalau dah ownernya sendiri dah mengaku kalah..kita apa boleh buat..bagus jugak xder..x lah aku asyik ngadap benda tu..heheh



Mark Zuckerberg mengumumkan bahawa Facebook akan ditutup pada bulan Mac.



“Facebook has gotten out of control,” said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness".



Zuckerberg menjelaskan bahawa mulai 15 Mac, pengguna tidak akan dapat lagi mengakses account Facebook.Walaupun beliau merasakan ramai pengguna akan memarahinya tetapi beliau tetap ingin menamatkan laman Facebook kerana beliau ingin kembali pada kehidupannya sebelum ini.



"Saya tidak peduli tentang wang," kata Zuckerberg. "Saya hanya ingin kehidupan lama kembali.



Facebook Corporation mencadangkan agar semua pengguna memadamkan semua maklumat peribadi mereka dari laman web itu sebelum 15 Mac. Selepas tarikh itu, semua foto, nota, link, dan video akan dipadamkan secara kekal oleh Facebook Corporation...



Sumber : weeklyworldnews.com


      


BornMark Elliot Zuckerberg
May 14, 1984 (age 26)
White Plains, New York
ResidencePalo Alto, California[1]
NationalityAmerican
Alma materHarvard College (dropped out in 2004)
OccupationCEO/President of Facebook
(24% shareholder in 2010)[2]
Years active2004–present
Known forCo-founding Facebook; becoming world's youngest billionaire.[3]
Home townDobbs Ferry, New York[1]
Net worthincrease US$6.9 billion (2010)[4]
RelativesRandi Zuckerberg (sister)
AwardsTime Person of the Year 2010
http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Zuckerberg


3 ulasan:

Awanama berkata...

bullshit!!!!!!!!!!!

@deq He berkata...

erm..encik "anon" saya cuma mengambil petikan daripada apa yg saya baca...apa2pun terserah pada tuan punyer badan yg buat benda alah ni...x payahlah nk menyumpah seranah kt blog mcm ni..x baik utk kesihatan...

Awanama berkata...

ye betul tu puan..info ni skadar berkongsi...kalau x nk percaya sudah...x payah nk keluarkan kata2 x elok kt blog penulis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...