Isnin, 15 Jun 2009

WAJAH2 SHARIFAH AULIA' AISYAH

#7: Baru nk tengok dunia...asyik tido jer...
#6: Day 5th
#5: Baby aulia' sleeping 15/6/09
#4: Day 3rd 13/6/09
#3: Bersama Abinya S.A.A.S.A
#2: Day 2nd 12/6/09
#1: Ni gambar hari pertama 10hb June 2009 tp disebabkan phone xder bateri ia di bluetooth pd esoknya...tu yg tarikh dia jd 11hb tuuu...
P/S : Buat tatapan teman2 yang mintak saya MMS gmbar baby Aulia' ke h.phone masing2 sy mintak maaf...korang semua boleh tengok kt blog ni...

5 ulasan:

Marsha berkata...

Hai ummi kpd baby aulia'..(^_^). Pantang elok2 tau...Thanks coz sudi upload gambar secepat mgkin. Ore mmg xsabar2 nak tgk aulia' yg comel ni...(^_^). Congrates for both of u. Welcome to the club...(^_^)

mek na berkata...

salam..
adeq he @ ummi aulia..
aku ni, saing mung yang mulut laser seangkatan dengan mung suatu ketika dulu..(loni baik dah kut)..heheh..
aku ucapkan berbanyak tahniah dan bersyukur kerana mung dah selamat membawa satu nyawa ke dunia baru-baru ni..come sungguh anok mung supo pok dio..(mung supo sikit la)..bila melahirkan tu xde kata2 yang dapat digambarkan, betul x? hanya ibu2 yang melahirkan jer tahu..mesti lepas ni mung akan lebih sensitif dengan perkara2 yang bersangkutan dengan baby/budak..bila tgk berita ke, bila tgk ank org ke..mesti mung akan ingat aulia' aisyah..kadang2 air mata akan menitis dengan sendirinya bila dah bergelar ibu ni..suami boleh tinggalkan kita tapi anak sampai ke mati masih darah daging kita..
aku ni rindu sangat puok2 kita dulu, w/pun kita ni dah bergelar mak budak, tp rasa saat bersama di kolej 13 dulu baru lagi kan?i miss u a lot, miss everything. miss to sharing actually. apa2 pun tahniah sekali lagi..aku doakan mung bahagia di samping keluarga tersayang..aku terharu bila terbaca dalam blog mung kat tajuk "anniversary ke-2 tu...part..Yang bercinta bertahun2 x semestinya jodoh kita....tapi x salah kalau kita mencari sebab semua tu Rahsia tuhan....rasanya kalau semua org dah tahu jodoh masing2...mesti awal2 lagi kita pergi cari dia & bercinta dengan dia je...sbb memang dia jodoh kita..."
yelah, aku dulu pon mengorat bagai nk rak, tp dapat plak 'tut'..nk buat cam mana dah jodoh..betul x?

anyway, good luck 4 everything, jaga kesihatan..jaga baby..babai. luv u.

Ummi @uli@ &@bi @budz@r berkata...

thanks naaa....btul tuu aku rindu sgt zaman remaja dulu..kalau dgr lagu melly goslow"ku bahagia" teringat zaman h205 dulu...sampai kena halau ngn pengetua kolej...huhu...kita semua memang nakalkan?majoriti gang kita x kawen dgn org pilihan hati kita..apa2pun jdoh kita adalah yg terbaik tuhan bg utk kita..jg sebaik mungkin...miss all of u...& the gud all days masa kt kampus...miss our kelaseran dulu...walau skrg dh jd baik...jg ank baik2 tau.

Mai_sharah berkata...

lini tanya....alamat kat mana? nak dtg melawat ni....lini pesan bg alamat dan direction sekali ek.

mai dah tulis ulasan panjang berjela2...last2 hilang...huhu...dah malas nk tulis balik...sok2 la...

Mai_sharah berkata...

lini tanya....alamat kat mana? nak dtg melawat ni....lini pesan bg alamat dan direction sekali ek.

mai dah tulis ulasan panjang berjela2...last2 hilang...huhu...dah malas nk tulis balik...sok2 la...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...