Ahad, 7 Jun 2009

MALAM YANG PANJANG

Sekarang ni jam menunjukkan pukul 1.43pg. Sampai sekarang mata x ngntuk lg...saja je lepas minum air kotak MILO kegemaran kt dlm peti td rs nk naip plak..sbb td tiba2 rasa lapar so g lar mencari minuman kgemaran niii...Baby Aulia' dok gerak2...mesti diapun lapar...td saya cuba on9 sbb nk chat ngn kwn saya masha tp line x berapa elok betoi kt rumah ni. GEEEERRRRAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMM......

* Sekarang ni tinggal saya n ayah je kt ruang tamu ni...dia tgh tgok "Mighty Joe Young" citer gorilla gergasi tuuu...sy plak sbuk dok taip blog...tgh2 taip ada kwn chat yang sy sndripun xpernah kenal dia,btg hidungpun x pernah tgok...cmne nk tgok muka plak. dia ni asyik gaggu je.xleh bkak YM skit heheh...jgn marah yer bro????xderlah ganggu sgt tp jus say hai......lgpun mugkin dia ni sedara mara jauh2..x salah klau berhubung, mungkin dia perlukan teman bicara kot...tp malaslah plak nk layan chat sbb nk update blog ni...

* Jap agi I pun nk tdolah...coz every nite saya asyik tdo lewat i think it's not gud 4 my baby...semalam tido kul 5 pg...x tahulah apa yg sy wat...x dpt tido...kemarin sy ada update sikit gambar2 kenangan semasa kawen 2 tahun lepas...masa tu slim lg..tp skrg dah jd mak labu...anyone leh tlong bg tips x mcmana nk kusruskan badan kembali ke asal sebelum pregnant...bg isteri2 yg berpengalaman & ada terbaca blog ni...pleaseee...give me sum tips utk slim balik...

* Do u know wat??aritu saya ada nangis kt husband sbb byk sgt perubahan berlaku pada badan saya...sampai rasa mcm xleh nk terima...nasib baik dia tenangkan saya..kalau x sampai mlm ni pun x habis nangis lg rasanya...hhheheh...kulit prut pecah2...ada part2 jd gelap!

* Semalam masa my ummi g berniaga...sy tinggal ngn adik bogsu pmpuan yg umur 11 years old...but bdak ni agk matured skit....tiba2 sakit perut..risau sgt2 sbb xder org kt rumah...x lama lpas tu...rasaa sakit tu hilang...ingt dah nk branak dah... Arini ada jugak rasa sakit2 sikit2...tp x tahulah bila baby ni btoi2 sedia nk kuar dr prut ibu dia...

* My hubby chubbypun dah risau...diapun get ready dah nk beli tiket balik KG anytime...oklah...nyamukpun makin byk...nk pasang ubat nyamuk elektrik maka terpaksalah saya ngalah sbb "lappy" ni pakai direct supply...kcian plak kt my dad dok ketuk2 nyamuk...mklumlah cuaca panas..kul 2,3 pgpun stil bukak tingkap.

Sempena hari bapa ni...saya nk ucapkan selamat hari bapa buat semua bapa2 didunia ni terutamanya my ayah...my father in law "bat",my bro in law & my bro..serta semua kwn2 yg dah bergelar bapa terutanya kwn baik saya "Syed Ahmad Asyri" merangkap sebagai bapa kepada ank saya "Sh.Aulia' Aisyah" yg bakal dilahirkan x lama lg...B a gud dad ok! love U so much.......

1 ulasan:

Marsha berkata...

Salam
Dqhe,utk slim mcm dulu balik ore gunakan set bersalin Ammy 60 Days keluaran Sendayu Tinggi. Mmg terbukti kesan. Ore ms pgnt 56kg then skrg 46 kg. Cuma mahal sket la harga dia..skali ngan bengkung rm400 lbh. Tu cadangan ore lah..Pastu pantang btul2 n mengurut untuk buang angin dalam badan ms pantang nt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...